| ..................................................................... | |
|
+9SERBIA - Tweety kojuposlukuporat SnipeRRR Hetman Bratza Doktor_snipbyheart Fica Herr Otto Flick liPi(Nike) 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
liPi(Nike)
Broj poruka : 12 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 3:09 am | |
| Ime i prezime: Ivan Pili Nick pod kojim igram: Nike Drzava/grad: Zaprešić, Hrvatska Godine: 14 Igram CoD: neko vrijeme X-fire: pilithekiller Zasto bas Kameni: zato jer ste super, odlican server, sve supp... | |
|
| |
Herr Otto Flick
Broj poruka : 412 Datum upisa : 10.09.2011 Godina : 34 Lokacija : Herceg Novi
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 4:18 am | |
| | |
|
| |
Fica Admin
Broj poruka : 704 Datum upisa : 09.09.2011 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 4:52 am | |
| Ne fala | |
|
| |
Doktor_snipbyheart
Broj poruka : 256 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Prijedor
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 5:16 am | |
| Javi nam se za nekih 4-5 godina......ako uopste budemo igrali tada...xDD Al nemoj da te ovo obeshrabi.....ja da sam na tvom mjestu visio bi na serveru 10-15 sati dnevno a na formu 4-5 sati.......u inat.......xd | |
|
| |
Bratza
Broj poruka : 147 Datum upisa : 28.11.2011 Godina : 36 Lokacija : Mostar
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 6:24 am | |
| Protiv ovdje su jako neozbiljni članovi a ti si premlad za neke stvari pogotovo id strane zaxa | |
|
| |
Hetman
Broj poruka : 6 Datum upisa : 09.01.2012 Lokacija : Poland
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 6:49 am | |
| | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 6:52 am | |
| Hey Het !! | |
|
| |
SnipeRRR
Broj poruka : 190 Datum upisa : 20.09.2011 Godina : 31 Lokacija : Bosna and herzegovina
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 8:22 am | |
| Ja sam ZA u inat ovim hejterima. | |
|
| |
liPi(Nike)
Broj poruka : 12 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 8:51 am | |
| ...a dobro, vasa odluka...
ali ja cu i dalje biti na vasem serveru i forumu, ako nemate nista protiv!!!
| |
|
| |
kojuposlukuporat
Broj poruka : 99 Datum upisa : 18.12.2011
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 9:02 am | |
| - liPi(Nike) ::
- ...a dobro, vasa odluka...
zajebavaju te,upao si,bogte kaj si tak tupav da ne kuzis da si upao vec, a i ja sam bio tupav, zato sam otisao u one supke Strongse, cuo sam da cotha dobro vrcka | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 10:32 am | |
| Ne ne, samo uzivaj i igraj | |
|
| |
SERBIA - Tweety
Broj poruka : 63 Datum upisa : 25.11.2011
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 10:37 am | |
| kada budes mojih godina upadas sigurno hihhihihihihhih | |
|
| |
Trinity
Broj poruka : 240 Datum upisa : 12.09.2011
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 11:03 am | |
| - kojuposlukuporat ::
- liPi(Nike) ::
zajebavaju te,upao si,bogte kaj si tak tupav da ne kuzis da si upao vec, a i ja sam bio tupav, zato sam otisao u one supke Strongse, cuo sam da cotha dobro vrcka Provjeravas koliko smisla za humor imaju ili skupljas klanske odbijenice? Ahahahah ajmo vidjet | |
|
| |
kojuposlukuporat
Broj poruka : 99 Datum upisa : 18.12.2011
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 11:30 am | |
| - kojuposlukuporat ::
- liPi(Nike) ::
zajebavaju te,upao si,bogte kaj si tak tupav da ne kuzis da si upao vec, a i ja sam bio tupav, zato sam otisao u one supke Strongse, cuo sam da cotha dobro vrcka bravo debosi,slobodno editajte postove | |
|
| |
Herr Otto Flick
Broj poruka : 412 Datum upisa : 10.09.2011 Godina : 34 Lokacija : Herceg Novi
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 2:28 pm | |
| znamo da cotha dobro vrcka ,nisi nas moro podsjecat a post ti niko nije prepravio | |
|
| |
Loody Admin
Broj poruka : 404 Datum upisa : 11.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Innsbruck
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 3:20 pm | |
| | |
|
| |
Dorian
Broj poruka : 35 Datum upisa : 04.12.2011
| Naslov: Re: ..................................................................... Pon Jan 09, 2012 11:43 pm | |
| a neznam,još si mlad! suzdržan | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ..................................................................... Uto Jan 10, 2012 5:43 am | |
| mislim da nekad predjete onu granicu zajebancije,al glavno da ste to posluki zamjerali...ako ste vec imali namjeru mene jebat onda ste trebali samo moje ime napisat a ne i sve ostale upetljat u to i nazvat supcima...jer ne vidjeh da vas je ko nazvao supcima..jer ipak u tim supcima ima i starijih i ozbiljniji ljudi koji se ne znaju zajebavat kao ja...ne zanima me ko je editovao post al mislim da nije u redu ko god je to napravio.. |
|
| |
Doktor_snipbyheart
Broj poruka : 256 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Prijedor
| Naslov: Re: ..................................................................... Uto Jan 10, 2012 6:03 am | |
| trin dolazi ovamo....ovde bi nam ti trbala da vatru potpalis....xD | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: ..................................................................... Uto Jan 10, 2012 6:12 am | |
| Cothice objasnio sam ti situaciju, i nemam lose namere, verujem da to znate. Nikome se nismo zamerili, niti imamo razloga za to, a svoja misljenja smo izneli... Elem, ovo je prijava ovog lika, znaci Protiv sam, rekoh vec | |
|
| |
Vrabac
Broj poruka : 247 Datum upisa : 09.09.2011 Godina : 31 Lokacija : Singidunum
| Naslov: Re: ..................................................................... Uto Jan 10, 2012 6:26 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ..................................................................... Uto Jan 10, 2012 7:10 am | |
| |
|
| |
Trinity
Broj poruka : 240 Datum upisa : 12.09.2011
| Naslov: Re: ..................................................................... Čet Jan 12, 2012 1:33 am | |
| Jel moguce da je neko usro motku a da nije doktor? Prosto mi dodje da se presamitim ahahhahaah
Neznam jeste li editovali post ili niste, ali ako niste a posluka tvrdi da jeste i uvjerio je i cothu u to onda smo na jebenom gubitku jer je u pitanju divijes majnd tipa kajzer sose koji smo svakako morali primit...Osim toga znate jebemu da je cotha romanticni vitez koji staje na stranu potlacenih i herojski ih brani kategorickom sutnjom na TS-u, vidjeli smo to na modestija primjeru:P a blesav kakav je ustraje u tome do dosade, i opet smo na gubitku:P
Enivej, s obzirom na ono umno bolesni u naslovu, predlazem da se branimo privremenom neuracunljivoscu.
Za ovog maloga - Nein!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ..................................................................... | |
| |
|
| |
| ..................................................................... | |
|