l1s1ca
Broj poruka : 1 Datum upisa : 16.09.2012
| Naslov: Nije prijava za klan!!! Ned Sep 16, 2012 10:57 am | |
| Pozdrav, sjetim se večeras starog COD2 klana u kome sam bio član davne 2007 godine ili tamo negdje, i pretražujem internet u potrazi za starim članovima. Elem, google me doveo ovde i vidim neke poznate nadimke, ali se jako slabo sjećam imena od tada. Čini mi se da je vlasnik servera bio Nevoolj@ aka Dubravko iz Gruda... I primjećujem ovde neke poznate nadimke - Trinity, meky, zex, tony, stari lisac,... Zaboravio sam i nadimak saborca kojeg sam jedinog priznavao kao kapetana klana - bio je kamper kao i ja i u onoj jednoj mapi je vazda ležao u prikolici kamiona i vrebao Ja ne igram CoD2 više, ali me zanimalo šta je sa stare ekipe, pošto je to bio jedini klan u kome sam aktivno učestvovao u bilo kojoj igri, bilo kada. Moj nadimak u Stone boysima je bio l1s1ca. Darko (Banja Luka, a u to vrijeme Šamac, BIH) | |
|
Trinity
Broj poruka : 240 Datum upisa : 12.09.2011
| Naslov: Re: Nije prijava za klan!!! Čet Feb 14, 2013 3:35 am | |
| Pozz Lijo, ne mogu vjerovat da si zaboravio Mocnog Linka Za Nevolju ne znam gdje je i cime se bavi, ja sam tu s Kamenima vec dugo, a vjerovatno se sjecas i Chupavog, i on je s nama. Naleti na drugi forum, ovaj vise ne koristimo - preko ovog linka - http://kamenimomci.com/smf/ pa cemo pospikat malo. Ziv bio | |
|