| Prijava za clan | |
|
+8blee razer Trinity Loody Herr Otto Flick Fica Vrabac kvaka07 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Trinity
Broj poruka : 240 Datum upisa : 12.09.2011
| Naslov: Re: Prijava za clan Sub Feb 25, 2012 5:59 am | |
| - kvaka07 ::
- pa neznam sta bi trebao ovde pisat.. :/ mijesat se u svaku mogucu temu, radit nove teme, pa cete rec da se uvlacim nekom u supak ko Razer, samo da upadnem u clan. Ja jednostavno zelim u clan, svakodnevno sam na serveru, i nikog ne silim da glasa za moj ulazak. a ako jednog dana postanem kameni, onda cu za sigurno bit aktivniji i forumu, jer ce se onda i trazit neka rijec od mene....
Znam da si na serveru, vidim te. Sta ces, dio sam one sile koja cini dobro i kad cini zlo:P Npr, jedan post danas, dva za.. Slucajno? | |
|
| |
kvaka07
Broj poruka : 8 Datum upisa : 20.02.2012 Godina : 32 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: Prijava za clan Sub Feb 25, 2012 6:20 am | |
| Sigurno nije slucajno, bas zbog toga sto ja nisam nikom rekao: "dajte glasajte vec jednom".... Nisam jedan balonja koji zeli iz fore imat na CoD 2 ime Kameni... meni se nikuda ne zuri, samo zelim igrajuci CoD 2 pomoci ovom clanu, zbog dobre ekipe i zabave. Kameni momci su meni super... (i cure naravno, isto... ) i to misli vecina ljudi koji su igrali na vasem serveru, pa tako i oni <18 koji bi htjeli uc u clan, sto se vecini clanova ne sviđa, pa sam skuzio da je par vas malo razveselilo sto je konacno opet dosla jedna +18 prijava. i nezz dalje, sve je na vama. mozda ovih par dana necu bit previse aktivan zbog ispita (imam dva iduci tjedan), al cu sigurno to nadoknadit.. Živjeli KAMENI... | |
|
| |
Loody Admin
Broj poruka : 404 Datum upisa : 11.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Innsbruck
| Naslov: Re: Prijava za clan Sub Feb 25, 2012 6:34 am | |
| | |
|
| |
Trinity
| Naslov: Re: Prijava za clan Sub Feb 25, 2012 6:39 am | |
| Tajming ti je odlican pa ako i nestanes pretpostavljam da ces se opet pojavit u pravi cas. Prodji ispite pa cemo vidjet hoces li proci i nas... (U biti kad to kazem mislim hoces li uvjerit mene da si super i da te treba primit ) Dobro dosao na forum svakako, osvjezavajuce je procitat pismen post. | |
|
| |
Vrabac
Broj poruka : 247 Datum upisa : 09.09.2011 Godina : 31 Lokacija : Singidunum
| |
| |
joja
Broj poruka : 70 Datum upisa : 09.09.2011 Lokacija : luzern-tuzla
| Naslov: Re: Prijava za clan Sub Feb 25, 2012 10:37 am | |
| nista licno jednostavno samo sam za stop novim dok se malo situacija ne sredi i netreba zuriti znam da su momci prije cekali i mjesecima sad ide preko noci pa zato imamo problema ne protiv,ne za nego stop od mene.znaci dok se malo ne razbacamo gdje ko pripada i dali pripada.odmene tolko vazi za sve prijave da nepisem ponovo a vi kako hocete.a kvaka budi strpljiv nigdje ti se nezuri prijava neka stoji navrati na forum i server pa za neko vrijeme ce se odluciti..jer da mi i on kaze jebemise za klan nakon mjesec dva neide..jer ja ga volim volim ekipu i zato sam tu vec neznam nija kolko godina jb cod da kazem servera ima kolko oces ali ja sam tu.odmene tolko.. | |
|
| |
SnipeRRR
Broj poruka : 190 Datum upisa : 20.09.2011 Godina : 31 Lokacija : Bosna and herzegovina
| |
| |
kvaka07
Broj poruka : 8 Datum upisa : 20.02.2012 Godina : 32 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: Prijava za clan Sub Feb 25, 2012 11:46 pm | |
| hvala, trebat ce mi sreca, nisam se bas pripremil za to.. nema beda, kazem i sam da mi se ne zuri, dok i sam ne rijesim to s faxom, itd... na vasem sam serveru bio ja clanu il ne, a i bit cu ovde, ako ko kaj treba, il bilo kaj, slobodno se javite. | |
|
| |
Trinity
| Naslov: Re: Prijava za clan Ned Feb 26, 2012 12:27 am | |
| Posteno kvaka, vidimo se | |
|
| |
Trinity
| Naslov: Re: Prijava za clan Sre Feb 29, 2012 10:38 am | |
| Decko je okej, Za od mene. | |