| Prijava Za Clan|Razer| | |
|
+192obeR22 Doktor_snipbyheart Dujo asdfg Modesty Blaise Tesla Herr Otto Flick adokiller maki44 Bratza blee kojuposlukuporat /StoneBoy/Zezelj AlcoholicTeamZILE zax Vrabac Trinity Fica razer 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 12:20 am | |
| malo je to sto si naveo..sta nam mozes jos reci o sebi, da te malo bolje upoznamo,neki hobi,skola,kako ti je u skoli,koliko prijatelja imas i to...daj nam jos neke informacije o sebi.. |
|
| |
Fica Admin
Broj poruka : 704 Datum upisa : 09.09.2011 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 12:26 am | |
| Ajd za sada sam MOZDA, mora malo i u forumske diskusije da se ukljuci | |
|
| |
Tesla
Broj poruka : 89 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Zagreb, RH
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 1:08 am | |
| - Fica ::
- Ajd za sada sam MOZDA, mora malo i u forumske diskusije da se ukljuci
Vidi se da si pravi glavešina sve promatra sastrane i duboko promišlja Ma ja sam debelo PROTIV, ne vidim ga nigdje na serveru(niti preko GT-a), a i prijava se pretvorila u lakrdiju, ali neka još malo pa će onda pod lock | |
|
| |
Trinity
Broj poruka : 240 Datum upisa : 12.09.2011
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:09 am | |
| A ne ne Tesla kakav lock, vec odavno nismo imali ovako kompleksnu prijavu u kojoj smo mogli razmatrat - koristenje boje u naslovu, skupljanje sati na xfire, low klanove, pro klanove, prijave tu i tamo, ovce, novce, iskubiranje (jos uvijek misterij iako nagadjam:P), pravopisne marifetluke i interpunkcijske manjkavosti koje su ficu dovele do toga da zasjedne, vrapca da ode bestraga (tako je to kad imas tvrdu stolicu ) a otta da pozeli nesto alkoholno sto lupa do crne rupe... Osim toga kad je ovoliko ljudi iz drugih klanova doslo vidjet neciju prijavu, ocito se radi o pravom dragulju. Moram pohvalit cotu za info stonsima jer cemo sad lakse rijesit stvari, i posluku koji se u svom specijalnom stilu prekrasno uklopio u euforiju oko novog kandidata i na kraju jos dodajem da Fico ima pravo i da ovo ipak nije dovoljno za ulazak. Jos aktivnosti na forumu Razer, imamo mi jos tema u kojima bas fali tvoje vidjenje stvari, samo ti ozezi do pobjede. Zasad suzdrzana naginjem na... ogradu:P | |
|
| |
razer
Broj poruka : 70 Datum upisa : 15.02.2012
| |
| |
razer
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:18 am | |
| Eto ja sam vam iz Hrvatske,Zagreba.Skola pohadam sa 5.Volim jako call of duty2 vec igram oko 4 godine ali prvo sam zapoceo preko multiplayera na 7 th divisionu.Na xfireu cu ubrzo imati 200 frendova igram stalno war-ove kada mi se da!!a kada mi se neda neigram Volim igrati sa automatima imaju bolji centafor izgradivanja i exluzivni su u brzini Inace ja sam web master radim forume i webove.Server mogu placati ako treba spreman sam i placati server sa vama ako TReba.Eto Moj moto je nikada ne psovaj u igri i nezivcani jer po meni tko je smireniji ima vece motive i sanse da pobije zivcanoga i stresnog.Evo to je o meni par rijeci.Ako vas jos nesto zanima ili ako ste nesto ljuti na meni slobodno mi recite ja sa necu i nezelim ljutiti na nikoga!! | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:26 am | |
| Sad menjam misljenje u VEROVATNO, samo tako nastavi | |
|
| |
Modesty Blaise
Broj poruka : 69 Datum upisa : 09.09.2011
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:27 am | |
| Mislim da bi i brat Pantela rekao za njega da je coder rasan | |
|
| |
asdfg
Broj poruka : 62 Datum upisa : 17.02.2012
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:41 am | |
| Oprostite ljudi sto se mjesam ali imam vam nesto pokazati : Razer€| ...----: e |Razer€| ...----: bio sam u skoli |Razer€| ...----: koji ti vrag radis na kameni momci forumu? stylEEER ;ToRcaa''': sto tebe briga??* |Razer€| ...----: i izasao si iz moga klana stylEEER ;ToRcaa''': da stylEEER ;ToRcaa''': nisam jedini otisao |Razer€| ...----: I sta zelis u njihov klan stylEEER ;ToRcaa''': sto tebe briga? |Razer€| ...----: Pa briga me jer cu ja sada biti u njihovom klanu |Razer€| ...----: to je mene briga stylEEER ;ToRcaa''': hahhahahahahhaahahahhaha stylEEER ;ToRcaa''': mislis? |Razer€| ...----: DA MISLIM!! stylEEER ;ToRcaa''': nece jer si ocrnio stoneboyse na forumu stylEEER ;ToRcaa''': neces* |Razer€| ...----: Nemoj srati sada me namjerno zelis unistiti gade jedan |Razer€| ...----: BAS OCU!!!! stylEEER ;ToRcaa''': a? |Razer€| ...----: Vratit cu ti ja stylEEEr ako ikada upadnem u klan ako upadnem ikada u elitu ja cu ti za sve vratiti |Razer€| ...----: vjeruj mi kad tad cu te zajebati stylEEER ;ToRcaa''': za sto ces mi vratiti? stylEEER ;ToRcaa''': nekuzim stylEEER ;ToRcaa''': ? stylEEER ;ToRcaa''': jer sam liva tvoj clan? |Razer€| ...----: Zato jer me ismijavas i nezelis da udem u njihov klan stylEEER ;ToRcaa''': gdje te ismijavam? stylEEER ;ToRcaa''': LoL |Razer€| ...----: oni mene smatraju kao dragulja to si procitaj stylEEER ;ToRcaa''': lol |Razer€| ...----: oces da ti kopiram stylEEER ;ToRcaa''': a ocu im ovo kopirati pa da vidimo njihovo misljenje? stylEEER ;ToRcaa''': na forum stylEEER ;ToRcaa''': na tvoju prijavu? stylEEER ;ToRcaa''': nece im se bas svidjeti stylEEER ;ToRcaa''': .. |Razer€| ...----: aj ostavi me stylEEER |Razer€| ...----: vise mi se ne obracaj stylEEER ;ToRcaa''': to je sve sto imas reci? stylEEER ;ToRcaa''': btw odluci se zelis li u stoneboys ili kamene momke -.- stylEEER ;ToRcaa''': oces li odg? |Razer€| ...----: ti ces mi reci stylEEER ;ToRcaa''': sto? |Razer€| ...----: odi ljepo u kurac ja cu biti gdje cu htjeti stylEEER ;ToRcaa''': ti si mene sada napao iz cista mira |Razer€| ...----: i ne petljaj se u moj xf stylEEER ;ToRcaa''': ok vidjet cemo i to |Razer€| ...----: i vise u kurac (ispricavam se jos 1 sto odgovaram nepozvan) | |
|
| |
Trinity
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:48 am | |
| Np styler, samo me zanima ovo - stylEEER ;ToRcaa''': btw odluci se zelis li u stoneboys ili kamene momke -.-
Znaci jos niste odustali iako ste rekli da jeste i da vas ne zanima razer? | |
|
| |
Modesty Blaise
Broj poruka : 69 Datum upisa : 09.09.2011
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:49 am | |
| a nzm, meni se čini da vas dečko smatra elitom, što je jako pohvalno, e sad što to niste druga je stvar vidi se kod njega prevelika želja da upadne po meni je to plus veliki , mali je dragulj stvarno | |
|
| |
razer
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:50 am | |
| Kao prvo da se vratimo na pocetak stylEEEr pitao si me jucer da mi posaljes wh a ja sam rekao:Pa konju nisam low ko ti da stime igram. i sada gledajte ovo BIO JE U BLOODY TEAM IZASAO NAKON 3 DANA A JA SAM BIO U TOME KLANU 1 GODINU BIO JE U MOME KLANU BIO JE 2 DANA A JA 3 MJESECA BIO JE U MOME MIA KLANU 7 DANA A JA 3 GODINE PA SADA RAZMISLITE DALI ON VAS MULJA.STA NJEGA BRIGA PETLJA MI SE U XF VI ME MOZETE KRIVITI ALI SLUSAJTE OVO stylEEEr:Sta je lowe trazis klan dobro da nisi ostao 5 godina u svome klanu Razer:nisam kao ti da 3 dana si u klanovima pa zatim izvrijedas ljude i povrijedis ih stylEEEr:Aj zacepi jos si malo mutav i pickast jucer sam ti malo prcao mamu Razer:Nemoj me vrijedati kao prvo meni zivot nije lak ja nemam mame poginula mi je u prometnoj nesreci i sada razmisli. stylEEEr ja sam je ujebao do smrti. SADA LJUDI VI RAZMISLITE OVO ON VRIJEDA MOJU MAMU KOJA JE UMRLA ZAMISLITE DA VI NEMATE MAMU I DA ON KAZE DA JU JE IZJEBAO,JA MISLIM DA BI GA VI ISTUKLI ALI JA NISAM TAKAV JA AKO ISPLANIRAM U KLNU BITI I NEVRIJEDATI SE TO POTRAJE DO 3 ILI 4 GODINE. vi se na mene mozete zaliti ali ovo stvarno nije u redu!!!! | |
|
| |
razer
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:53 am | |
| Ja imam zelje i nade uci u vas klan mene svakoga dana vrijedaju iz puno klanova zasto sam napisao prijavu za vas klan ali meni ste vi dobar klan ja sam prijeee igrao na vasem serveru ali nikada nisam znao ni razumjeo da imate web da ste dobri i jako suradujete jer ovakva ekipa kakva ste vi da suradujete i druzite se to meni treba!! | |
|
| |
asdfg
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:53 am | |
| Pa to nije ni moj ni tvoj nick na xf -.- | |
|
| |
asdfg
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:54 am | |
| ti se ne zoves Razer niti ja stylEEEr
ja sam stylEEER a ti Razer€ -.-' | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:59 am | |
| | |
|
| |
Trinity
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 2:59 am | |
| Ok ostavimo majke i bezobrastine po strani nego idemo mi dalje s prijavom... Mene zanima ono sto si reko da radis webove, ima li sta za vidjet? Daj adresu/e da pogledamo sta znas tamo napravit, i nemoj sad da styler napise da je on to napravio u stvari a ne ti jer je on webmaster a ti se predstavljas ko on samo da mu smjestis. Ipak smo mi ozbiljan klan i nemamo vremena istrazivat ko je razer ko je styler itd. Da niko nije skiller to znamo jer bi vec uletio kod nas da jest.
Adrese na sunce. | |
|
| |
razer
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 3:01 am | |
| ETO OVO JE MOJ FORUM ZA MCK KLAN:http://mckproclan.forumcroatian.com/ to sam ja bio napravio. I inace obradujem videe i uredujem fragove. Ovo je forum a web ja platim 25o kn i napravim ga i uredim!
Poslednji izmenio razer dana Pet Feb 17, 2012 3:04 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Trinity
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 3:03 am | |
| | |
|
| |
razer
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 3:08 am | |
| Decki ja sam Razer ja sam se prijavio u vas klan i ja sam iz onih klanova addajte me na xf:bora1631999 to mi je novi addajte me da vam objasnim za stylEEEra i da vam objasnim da je on obican haxer i da se pazite!!! | |
|
| |
asdfg
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 3:12 am | |
| Haxer O.o? A kad sam bio u tvom clan govorio si kako ti imas takav skill,je*ote jesi pro,govorio si na ts :e to je moj stylEEER a sad mi ovako vracas? (steta sto nema "NO COMMENT" smile ) | |
|
| |
asdfg
| |
| |
asdfg
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 3:17 am | |
| - Trinity ::
- Np styler, samo me zanima ovo - stylEEER ;ToRcaa''': btw odluci se zelis li u stoneboys ili kamene momke -.-
Znaci jos niste odustali iako ste rekli da jeste i da vas ne zanima razer? ma odustali su oni samo ja to kazem meni 1 dan kaze da zeli u stonese,a 1 dan u kamene -.-' | |
|
| |
kojuposlukuporat
Broj poruka : 99 Datum upisa : 18.12.2011
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 3:17 am | |
| | |
|
| |
asdfg
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| Pet Feb 17, 2012 3:21 am | |
| Ime:Borna Prezime:Tustic Godine:14 za mjesec dana cu 15 (OMG WTF??)
meni si rekao da si 6 razz, da imas 12 god i da ces za 4 mj mislim da si rekao 13..
vidit ce te sami na ts ima li on "ubrzo 15 god" -.-'
sry sto smetam obecajem da vise na ovu temu ne odgovaram nista ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijava Za Clan|Razer| | |
| |
|
| |
| Prijava Za Clan|Razer| | |
|