| Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
|
+29pacov kojuposlukuporat Dujo 2obeR22 19gox95 Bratza marko.caki89 zax Jelovac SERBIA - Tweety Dorian Rain Hojs Trinity Tesla SnipeRRR Herr Otto Flick Kiko milko.disident bob sharyn Doktor_snipbyheart Klavijaturista-propali Tijana Hitman Vrabac Milka Loody Fica 33 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
asdfg
Broj poruka : 62 Datum upisa : 17.02.2012
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Feb 17, 2012 2:32 am | |
| ................................................................
Poslednji izmenio asdfg dana Ned Jun 12, 2016 10:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
asdfg
Broj poruka : 62 Datum upisa : 17.02.2012
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Feb 17, 2012 2:33 am | |
| .................................................
Poslednji izmenio asdfg dana Ned Jun 12, 2016 10:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Tijana
Broj poruka : 219 Datum upisa : 15.09.2011 Godina : 36 Lokacija : Slovenija-Maribor
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Feb 18, 2012 4:35 am | |
| Ako imaš običaj da kupuješ online, to jeste preko interneta, prvo vrlo pažljivo provjeri pouzdanost prodavača. Prije par dana sam naručio preko eBay-a povečivać penisa koji me je košta 300 kuna. Gad mi je poslao povećalo, a u uputstvima je pisalo: "Ne koristiti na suncu".
| |
|
| |
Tijana
Broj poruka : 219 Datum upisa : 15.09.2011 Godina : 36 Lokacija : Slovenija-Maribor
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Feb 18, 2012 4:35 am | |
| Sjede momak i cura na klupici i lagano se maze.Momak pita curu... - Draga, jel bi tebi smetalo ako bih poželio udomiti svog prijatelja!? - Opet ti!! Stalno navaljuješ, a već smo 100 puta pričali da nema ništa od udomljavanja prije braka. Zašto si dosadan?? Lijepo sam ti rekla da želim ostat nevina. - Paaa, maco, hladno je, prijatelj bi se mogao prehladiti... ajde ga primi samo malo... evo samo do pola. On će biti sretan, a tebi će sve ostat čitavo. - Ma ništ ti ja ne vjerujem. - Aaaajjjdeeee evo, obećajem, samo do pola. - Ako je do pola, onda dobro. Ali, samo do pola!! I namjesti se cura, momak jedva dočekao i uvali ga kol'ko je dug i širok Ubrzo se curi svidjelo. - Znaš šta, ovo je ludo, ajd ti stavi i drugu polovicu... A momak će: - A, ne! Dogovor je dogovor!
| |
|
| |
Tijana
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Feb 18, 2012 4:36 am | |
| Jedno jutro probudili se muz i zena, a zena sva nasmijana, i muz je pita zbog cega je toliko sretna,a ona kaze: - "Sanjala sam da sam bila na rasprodaji onih "muskih stvari." I muz pita: - "Pa dobro i koliko su kostale." A ona kaze: - "Pa bilo ih je raznih, sa raznim cjenama. Oni najveci su bili 500$, oni malo manji 100$, oni jos manji 50$, a oni najmanji 10$." I, pita muz: - "Je li negdje bio "moj"." - "Da", kaze zena: "kad kupis onaj od 500$ tvoj dobijes kao besplatni uzorak." Sljedece jutro probudili se oni, i muz sav nasmijan. Pita ga zena zasto je tako veseo, a on kaze: - "Sanjao sam rasprodaju onih "zenskih stvari." - "I", kaze ona: "koliko su kostale." A on kaze: - "Pa bilo ih je raznih sa raznim cjenama. One najmanje su bile 500$, one malo vece su bile 100$, one jos vece su bile 50$, a one najvece su bile 10$." Kaze zena: - "Je li bila negdje i "moja"? - "Kako da ne", kaze muz: "pa sve te su se i prodavale u "tvojoj". | |
|
| |
Tijana
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Feb 18, 2012 4:36 am | |
| Doktor pregleda stariju pacijentkinju, koja se žali na bolest. Nakon pregleda doktor je ustanovio da je žena zdrava. Doktor kaže ženi: - "Vi niste bolesni, ali Vam treba njega." - "Njega doktore njega, nisam ga viđela desetak godina."
| |
|
| |
Tijana
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Feb 18, 2012 4:37 am | |
| Vratio se Cigo sa prvog sastanka s curom kući sav utučen. Pita ga otac, koji ga je inače stalno savjetovao šta i kako, šta se desilo. Cigo kaže da ga je ostavila cura. Otac: - "Jadan nebio kako te ostavi da joj mater jebem. Pa jesi li je izveo na večeru?" Cigo: - "Ješam ješam." Otac: - "Jesi li je poljubio?" Cigo: - "Ješam, ješam." Otac: - "Jesi li je dirao ispod suknje?" Cigo: - "Ješam, ješam." Otac: - "Jesi li je odveo u motel?" Cigo: - "Ješam, ješam." Otac: - "Jesi li je skinuo?" Cigo: - "Ješam, ješam." Otac: - "I jesi li joj ga ubacio?" Cigo: - "Auuu, zaboraviooo." | |
|
| |
Tijana
| Kurva poslije zavrsenog radnog dana zaustavi taxi i kaze taxi vozacu: - "Molim, vozi me kuci". Dade adresu i zaspa. Vozac je probudi pred kucom i rece cijenu. Kurva se ko bajagi iznenadi i rece da je zaboravila novcanik u kupleraju. - "A kako ces da platis?" upita taxista. Kurva zadize suknju i rece: - "Sa ovim." Vozac na to upita: - "Imas li ti nesto sitnije?" | |
|
| |
Tijana
| Sedi cigo u hladu ispod drveta, nedaleko ciganka Mileva sedi i na krilu joj spava, dvanestogodisnja Cigancica. Iznenada se probudi pa povice: - "Majo, sto sam sanjala nesto dugacko ko kobasica, tvrdo malo crveno, sta to znaci majko?" - "Tvrdo, to je da tvrd san imas, dugacko i crveno znaci dug zivot i sreca." Slusa to Cigo pa kaze Milevi: - "Jebes me ako nasa cerka nije sanjala kurac." | |
|
| |
Tijana
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Feb 18, 2012 4:38 am | |
| Uhvatio Mujo Albanku da je guzi. Toliko ju je guzio da je nju počelo boliti i ona poče da viče: - "Bolji, bolji, ...", a Mujo će ti na to: - "Ma nema ti bolji od mene..."
| |
|
| |
Loody Admin
Broj poruka : 404 Datum upisa : 11.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Innsbruck
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Feb 18, 2012 8:26 am | |
| Mnogo je bolji taj kad se prica | |
|
| |
razer
Broj poruka : 70 Datum upisa : 15.02.2012
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Feb 20, 2012 12:06 am | |
| Mala marica prica svojoj mami kako je ivica rekao da se popne na najvisu granu a za uzvrat joj da 5 kuna.Mama od marice kaze marice kako si blesava ivica ti je htjeo vidjeti gace. Ide marica drugi dan i ivica joj da 10 kuna da se popne na najvisu granu i dolazi tako marica doma i pita mama dali ti je ivica opet gledao gace a marica odgovara mama ja sam njega zajebala ja sam skinula gace tako da mi nevidi gace HaHa Komentare pisite !! | |
|
| |
razer
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Feb 20, 2012 12:10 am | |
| eto jedan vic koji sam ja izmislio: Bosanci izmisle formulu za sranje i tako se mujo englez i francuz natjecu ko ce se prvi popesti na alfelov toranj a da se ne posere ide englez i usere se na 41 katu izgubi okladu.Ide francuz dode na 78 kat i usere se izgubi okladu.A ide mujo dode na 47 kat vidi bebu posere se i vrati bebu,dode on opet na 71 kat vidi prosjeka skine mu gace i hlace posere se i vrati mu i dode on na zadnji kat i smota sesir i rukavice i govno i baci to.I mujo dobije okladu,a drugi dan u knjizi rekorda beba israla vece govno od sebe,Prosijak se usrao izmedu gaca i hlaca,I covijek se bacio sa alfelovog tornja a od njega ostala samo kapa rukavice i govno:::DDD To sam ja izmislio molim vas komentirajte :: )) | |
|
| |
Fica Admin
Broj poruka : 704 Datum upisa : 09.09.2011 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Feb 20, 2012 12:24 am | |
| jest ti si to smislio kako ne hahah | |
|
| |
razer
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Feb 20, 2012 12:27 am | |
| haha malo smijesno i malo normalitetno HaHa xD | |
|
| |
Fica Admin
Broj poruka : 704 Datum upisa : 09.09.2011 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Feb 20, 2012 12:43 am | |
| E pa ako jesi, onda evo ruke! | |
|
| |
Tesla
Broj poruka : 89 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Zagreb, RH
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Feb 20, 2012 12:49 am | |
| - Fica ::
- E pa ako jesi, onda evo ruke!
najbolji vid danas | |
|
| |
razer
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Feb 20, 2012 8:38 am | |
| HaHa slusaj ovo : Najbolji vic dana a najgori vic mjeseca HahAHaHaHaHa :::DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
| |
|
| |
| Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
|