| Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
|
+29pacov kojuposlukuporat Dujo 2obeR22 19gox95 Bratza marko.caki89 zax Jelovac SERBIA - Tweety Dorian Rain Hojs Trinity Tesla SnipeRRR Herr Otto Flick Kiko milko.disident bob sharyn Doktor_snipbyheart Klavijaturista-propali Tijana Hitman Vrabac Milka Loody Fica 33 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Trinity
Broj poruka : 240 Datum upisa : 12.09.2011
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Čet Nov 17, 2011 6:28 am | |
| E neznam zasto me ovaj odma podsjetio na Vrapca
Silazi sa treceg sprata prva komsinica a pred ulazom na klupi sede dve druge. Prva: jaoj sto mi je lose, jao sto me sve boli - i ruke i noge i ledja .... Druga: kako te nije sramota, juce od tebe silaze dva muskarca ... Treca: a i jutros onaj mladji muskarac ... Prva: pa dobro, kakve ste vi to komsinice, - jedan deo tela mi je zdrav, a vi tako zlobne i pakosne ... | |
|
| |
The _Jok Gost
| Naslov: Mujo,Englez i Francuz Čet Nov 17, 2011 10:08 pm | |
| Jednoga dana Mujo,Francuz i Englez su se natjecali ko ce bolje zatresti staklo pjluvackom.
Prvi pljuje Englez i zatrese nesto malo staklo.
Drugi pljuje Francuz i uzme Englezovu hracku i pljune, zatrese staklo nesto vise nego Englez.
I pljuje treci Mujo uzme Englezovu,Francuzovu i krene pljuvad,ondjednom naiđe drot Drot ga upita:Sta to radis? Mujo odgovori:Prvo pruguta sve sline i kaze nista.
Ide Haso u lov na zeceve jer mu je Mujo rekao da mu trebaju zecevi
I Haso ide sumom i naiđe na zečeve koji su se karali.I Haso njih upuca.
I dođe Haso kod Muje i kaze:Izvoli,A Mujo ga upita gdje im je krzno?
Haso odgovori:E vidis Mujo oni su ti se KARALI, a ja sam ih upuco ,tako da se nisu stigli obuc
|
|
| |
Hitman Admin
Broj poruka : 111 Datum upisa : 09.09.2011 Godina : 36 Lokacija : Pancevo
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Nov 18, 2011 2:29 am | |
| Dosla Fata kasno kuci,a Mujo je pita: -Je li Fato,gde si ti do sada?! -Zajebala sam se. -Kako to zajebala? -Isto kao sto se ti zakartas!!!
Beže zečevi iz Bosne. I na granici susretnu druge zečeve koji ih pitaju kuda i zasto beže. – “U Bosni štroje konje…” – “Pa šta to ima veze, niste vi konji.” – “Dok Bosancu dokažeš da nisi konj ostade bez jaja.”
| |
|
| |
Loody Admin
Broj poruka : 404 Datum upisa : 11.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Innsbruck
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Nov 18, 2011 4:53 am | |
| Pitali cigu da li je ikad karao medicinsku sestru? -Nisam, ali jesam obicnu. | |
|
| |
Vrabac
Broj poruka : 247 Datum upisa : 09.09.2011 Godina : 31 Lokacija : Singidunum
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Nov 18, 2011 5:00 am | |
| | |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Nov 18, 2011 5:03 am | |
| | |
|
| |
Trinity
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Nov 18, 2011 10:18 pm | |
| Dođe Mujo kući, pa napadne Fatu: 'priča se da si se potrošila sa cijelim selom'. Fata: 'A jes ti neko selo - tries' kuća.
- Pet kutija kondoma, molim. - Hoćete škarnicl? - Ne treba, cura je stvarno lijepa. | |
|
| |
Doktor_snipbyheart
Broj poruka : 256 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Prijedor
| |
| |
Kiko
Broj poruka : 36 Datum upisa : 07.10.2011 Lokacija : Sinj
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Nov 19, 2011 12:57 am | |
| hahahah | |
|
| |
Trinity
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Ned Nov 20, 2011 8:00 am | |
| ŽENA: "Kako to dolaziš kući polu-pijan?" MUŽ: "Nisam kriv ... nestalo mi keša." | |
|
| |
Tesla
Broj poruka : 89 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Zagreb, RH
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Ned Nov 20, 2011 8:22 am | |
| hahahaah vidi se da žena drži financije u kući siroće | |
|
| |
Kiko
Broj poruka : 36 Datum upisa : 07.10.2011 Lokacija : Sinj
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Uto Nov 22, 2011 9:59 pm | |
| Rodila Kineskinja dijete i cetvrti dan se pokvarilo | |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Nov 28, 2011 1:36 am | |
| Dooobar Kiko Долази Девица Марија са Новог Београда код Бога и куца на врата! Ко је? Маки нбгд. | |
|
| |
SnipeRRR
Broj poruka : 190 Datum upisa : 20.09.2011 Godina : 31 Lokacija : Bosna and herzegovina
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Nov 28, 2011 6:05 am | |
| Pričaju dvije plavuše… - “Čujem da si pala vozački ispit?!” - “A jesam…” - “Pa kako?” - “Ulazim ja u kružni tok i na okruglom znaku pise 30. I ja 30 puta obišla u krug i instruktor kaže pali ste…” - “A jooj, mora da si pogresno brojala.” | |
|
| |
Doktor_snipbyheart
Broj poruka : 256 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Prijedor
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Nov 28, 2011 7:05 am | |
| Ide Arkan kroz pakao, mrtav gladan, 5 dana ništa nije jeo. Odjednom ugleda Tuđmana kako secka meso. Prilazi mu Arkan i kaže: Franjo, daj malo. Ništa nisam jeo 5 dana. Umreću. Tek će Tuđman njemu: Znaš šta Željko, i ti si klao, što nisi sušio?
AHAHHAHAHAHH KAKO BOLESNO....xD | |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Nov 30, 2011 11:22 am | |
| Ćerka sva zadihana dotrčava iz škole i sa vrata viče mami: Mama, danas je bilo grozno u školi. Profesor fizičkog mi je dao jedan zato što nisam mogla da se popnem uz konopac. Mama, ti ne znaš kako je to teško... E ćerko moja, ne znaš ti šta je teško... Kad sam tebe porađala to su bile muke neviđene! Na to se baba umeša u razgovor: E deco moja, ne znate vi šta su muke... Danas sam biciklom išla na pijacu i na povratku mi se klitoris zapetljao u lanac... CRNJAK xD | |
|
| |
Fica Admin
Broj poruka : 704 Datum upisa : 09.09.2011 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Nov 30, 2011 11:37 am | |
| | |
|
| |
Herr Otto Flick
Broj poruka : 412 Datum upisa : 10.09.2011 Godina : 34 Lokacija : Herceg Novi
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Čet Dec 01, 2011 3:54 pm | |
| Idu avionom plavusa i naucnik,i naucniku dosadno i smisli on da se malo zabavi i uzme pare plavusi...I kaze naucnik aj plavusa ovako,ja da te pitam nesto ako ne znas ti meni 500e a ako ja ne budem znao tvoje pitanje ja tebi 50 000e,i ona pristane.I pita on nju:Sta je to malo cupavo pije mlijeko i govori mjau mjau?Plavusa naravno "ne znam" i da mu 500e.Sad plavusa pita:Sta je to malo zeleno kad ide uza stepenice penje se sa 4 noge a kad se spusta spusta se sa 3 noge?I naucnik razmislja, trazi na net nema nista,daje jos 50 000e i pita je sta je to a plavusa odg,ne znam ni ja evo ti 500e .
ovo je dobro naravoucenje,uvjek ce te prije zajebat budala nego neki pametan | |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Dec 02, 2011 2:11 am | |
| - Herr Otto Flick ::
- Idu avionom plavusa i naucnik,i naucniku dosadno i smisli on da se malo zabavi i uzme pare plavusi...I kaze naucnik aj plavusa ovako,ja da te pitam nesto ako ne znas ti meni 500e a ako ja ne budem znao tvoje pitanje ja tebi 50 000e,i ona pristane.I pita on nju:Sta je to malo cupavo pije mlijeko i govori mjau mjau?Plavusa naravno "ne znam" i da mu 500e.Sad plavusa pita:Sta je to malo zeleno kad ide uza stepenice penje se sa 4 noge a kad se spusta spusta se sa 3 noge?I naucnik razmislja, trazi na net nema nista,daje jos 50 000e i pita je sta je to a plavusa odg,ne znam ni ja evo ti 500e .
ovo je dobro naravoucenje,uvjek ce te prije zajebat budala nego neki pametan Dobra fora | |
|
| |
Dorian
Broj poruka : 35 Datum upisa : 04.12.2011
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Uto Dec 06, 2011 10:16 pm | |
| Mali đavolčić sletio u New York i kaže: "Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kažu:"Ne možeš ovdje krasti, idi u Englesku." On ode tamo i ista priča: "Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi isto i pošalju ga u Njemačku: "Idi tamo pa kradi, tamo se krade." I on u Njemačku ... Sleti na aerodrom i kaže:"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi ga odmah u rikverc i kažu: "Ima jedna zemlja dolje niže, Srbija (Slovenija, Hrvatska), tamo se krade na veliko, a nitko ne odgovara za ništa i ne ide u zatvor. Idi tamo." On odmah u Srbiju, sleti na aerodrom i kaže: "Ja sam mali đavolčić, imam ... ma ... gdje mi je koferčić, jebem vam mater lopovsku..." | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Uto Dec 06, 2011 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Dorian
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Uto Dec 06, 2011 10:52 pm | |
| - Fica ::
- E nemoj tako ahahhaha
ma dobro to je sam vic,da se nebi mislilo da sam nacionalist il tak neš | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Uto Dec 06, 2011 10:55 pm | |
| ahahaha ma salim se | |
|
| |
Dorian
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Uto Dec 06, 2011 11:00 pm | |
| Kako Mujo ispituje dali su mu gaće čiste ili prljave?! -baci ih na zid,pa ako padnu - još su čiste! | |
|
| |
SERBIA - Tweety
Broj poruka : 63 Datum upisa : 25.11.2011
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Dec 07, 2011 5:59 am | |
| KAZE TATA CIGA DECI;...DANAS JE SUBOTA MENJAMO GACE, PA KRENE ,TI NJEMU TI NJEMU TI NJEMU...... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
| |
|
| |
| Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
|