| Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
|
+29pacov kojuposlukuporat Dujo 2obeR22 19gox95 Bratza marko.caki89 zax Jelovac SERBIA - Tweety Dorian Rain Hojs Trinity Tesla SnipeRRR Herr Otto Flick Kiko milko.disident bob sharyn Doktor_snipbyheart Klavijaturista-propali Tijana Hitman Vrabac Milka Loody Fica 33 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tijana
Broj poruka : 219 Datum upisa : 15.09.2011 Godina : 36 Lokacija : Slovenija-Maribor
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Okt 19, 2011 6:24 am | |
| Dolazi momak u trgovinu i traži od prodavačice kondome. - Koji broj? -upita prodavačica. - Broj? - zbunjeno odgovori momak. - Da, znate došli su nam novi kondomi koji se razlikuju po veličini. - Paaaa... ne znam... - U redu, nema problema, samo se vi skinite i ja ću vam reći koji broj trebate. Momak se skine, prodavačica uzme njegov penis u ruku, odmjeri ga, i poviče svojoj pomoćnici: - Maaaareeeeee, daj trojku.... Ulazi drugi momak, ista priča sa brojevima, reče mu prodavačica da se skine, uzme njegov penis u ruku i povika pomoćnici: - Maaaareeee, daj peticu.... Ulazi dečko od 14 godina, traži kondome, ali naravno ne zna broj. Reče mu prodavačica da se skine, uzme njegov penis u ruku, odmjeri ga, i poviče pomoćnici: - Maaaareeee, daj krpu...
| |
|
| |
Tijana
Broj poruka : 219 Datum upisa : 15.09.2011 Godina : 36 Lokacija : Slovenija-Maribor
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Okt 19, 2011 6:24 am | |
| Bili Mujo i Haso u prirodi i ugrize zmija Hasu za onu stvar. Nazove Haso mobitelom doktora da vidi što će. - Bolan doktore prijatelja mi ugrizla zmija. Što da radim?? A doktor će: - Najprije očistite ranu, zatim je malo zasijecite nožićem i onda dobro isisajte svu zaraženu krv... Mujo prekine vezu, a Haso ga pita: - Bolan što je rek'o, što je rek'o?? A Mujo će: - Rek'o je da crkneš....
| |
|
| |
Loody Admin
Broj poruka : 404 Datum upisa : 11.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Innsbruck
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Okt 19, 2011 6:26 am | |
| Dobar, je doooobar Tico =) | |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Čet Okt 20, 2011 6:04 am | |
| Moram da spamam kad necete vi Mali Trpe pita svog oca : -Tata,jesi vise voli musko ili zensko dete? -Sine ,samo sam hteo da se lepo provedem | |
|
| |
Fica Admin
Broj poruka : 704 Datum upisa : 09.09.2011 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Čet Okt 20, 2011 11:16 am | |
| Kaže Mujo Fati. Trebala bi naučit kuhat da damo otkaz kuharici ponestaje nam novca. Fata će na to: Ti trebaš naučit jebat da damo otkaz vrtlaru. Hvala Cotha <3 ahahahahahha hahahahahhahah aha | |
|
| |
bob
Broj poruka : 101 Datum upisa : 10.09.2011 Godina : 52 Lokacija : Skopje
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Okt 21, 2011 12:40 am | |
| Otvorio Mujo motel za pedere i pita ga Haso kako ide posao, a Mujo će: • Ne mogu ni da prdnem bolan!
Zaustavlja se autobus u Banja Luci i vozač kaže: • Pauza je 20 minuta, ako neko hoće u toalet, da popuši cigaretu ili završi fakultet...
Vraćao se Perica kasno kući. Usput kupi u pekari burek. Ide on tako ulicom kad se odjednom začuje nešto iz žbunja: • Daj to 'vamo! • Šta? Burek? • Ma ne, ne, papir!
Piše Mujo dnevnik: - "Danas je 25.10. Kiša pada već tjedan dana ko iz kabla. Fata je tužna. Stalno gleda kroz prozor. Bojim se ako kiša još potraje, da ću je morati pustiti unutra."
| |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pet Okt 21, 2011 12:46 am | |
| hahahahha kak0o je prejak ovaj zadnji aaaaaaaaaaaaaahahhaha xD | |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Okt 26, 2011 3:44 am | |
| Čak Noris zna koja je posluka porata | |
|
| |
Herr Otto Flick
Broj poruka : 412 Datum upisa : 10.09.2011 Godina : 34 Lokacija : Herceg Novi
| |
| |
SnipeRRR
Broj poruka : 190 Datum upisa : 20.09.2011 Godina : 31 Lokacija : Bosna and herzegovina
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Okt 31, 2011 11:44 am | |
| Htjeli se Englez, Francuz i Srbin zaposlit u CIA-i.
Prijave se na testove a oni ih tamo bace kroz najžešće testove: snalaženju u prirodi, glad, žeđ, borba prsa u prsa, čuvanje tajne, i na kraju kad su sva trojica prošli dolaze do finalnog testa. Dovedu im žene, stave ih u određene prostorije a njima daju pištolje i kažu im da ih ubiju.
Prvi Englez ulazi unutra, vadi pištolj, repetira, uperi ga u ženu, oće-neće, i kaže: - Ma ne mogu. CIA je CIA al' žena je na prvom mjestu.
Drugi ulazi Francuz, vadi pištolj, repetira i nišani, al' ni on ne može.
Ulazi Srbin unutra. Čuje se bam-bam-bam a poslje toga lomljava, vika i poslje pet minuta izlazi on sav krvav i kaže: - Mamu im jebem, dali mi ćorke, pa sam morao da je dokrajčim stolicom!
WAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Okt 31, 2011 12:20 pm | |
| Ahahhha, dobar dobar hahahahha | |
|
| |
Herr Otto Flick
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Okt 31, 2011 2:34 pm | |
| inace sam sluso verziju da je ovaj treci mujo al isti djavo :DD | |
|
| |
Doktor_snipbyheart
Broj poruka : 256 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Prijedor
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Nov 02, 2011 12:52 am | |
| Sin pita oca: - Reci mi tata, koja je razlika između "potencijalno" i "stvarno"? Otac: - Pojasniću ti. Otac zapita svoju ženu: ... - Bi li ti spavala sa Robertom Redfordom za milion dolara? Žena: - Naravno, nipošto ne bih propustila takvu priliku! Onda otac upita svoju kći da li bi ona spavala sa Bradom Pittom za milion dolara? Kći: - Da!!! To je moja fantazija! Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga: - Bi li ti spavao sa Tomom Cruiseom za milion dolara? Stariji sin: - Da, Zašto ne? Zamisli što se sve može učiniti sa milion dolara! Sad se otac obrati mlađem sinu i kaže: - Čuo si sine, "potencijalno" mi sedimo na 3 miliona dolara; ali "stvarno" živimo sa 2 kurve i jednim pederom. HAHAHA... | |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Nov 02, 2011 1:08 am | |
| - Doktor_snipbyheart ::
- Sin pita oca:
- Reci mi tata, koja je razlika između "potencijalno" i "stvarno"? Otac: - Pojasniću ti. Otac zapita svoju ženu: ... - Bi li ti spavala sa Robertom Redfordom za milion dolara? Žena: - Naravno, nipošto ne bih propustila takvu priliku! Onda otac upita svoju kći da li bi ona spavala sa Bradom Pittom za milion dolara? Kći: - Da!!! To je moja fantazija! Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga: - Bi li ti spavao sa Tomom Cruiseom za milion dolara? Stariji sin: - Da, Zašto ne? Zamisli što se sve može učiniti sa milion dolara! Sad se otac obrati mlađem sinu i kaže: - Čuo si sine, "potencijalno" mi sedimo na 3 miliona dolara; ali "stvarno" živimo sa 2 kurve i jednim pederom. HAHAHA... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Nasmeja me ahahahahhahaha dobarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr | |
|
| |
Herr Otto Flick
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Nov 02, 2011 1:11 am | |
| | |
|
| |
Tesla
Broj poruka : 89 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Zagreb, RH
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sre Nov 02, 2011 1:13 am | |
| | |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Čet Nov 03, 2011 3:47 am | |
| Evo jedan crnjak Kome su najcistije patike? - INVALIDIMA | |
|
| |
Herr Otto Flick
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Čet Nov 03, 2011 4:50 am | |
| | |
|
| |
Trinity
Broj poruka : 240 Datum upisa : 12.09.2011
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Čet Nov 03, 2011 6:54 am | |
| | |
|
| |
Doktor_snipbyheart
Broj poruka : 256 Datum upisa : 12.09.2011 Godina : 33 Lokacija : Prijedor
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Nov 05, 2011 5:00 am | |
| GANJA PJETAO KOKOSKU PO DVORISTU, A ONA BJEZI.. I MISLI : " AKO STANEM, MISLICE DA SAM KURVA.. A AKO NE STANEM NECU SE JEBAT'.. NAJBOLJE JE DA SLUCAJNO PADNEM.....
| |
|
| |
Fica Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Nov 05, 2011 5:45 am | |
| ahahahaa aj da je samo za kokoske tako hahaha | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Nov 05, 2011 9:09 am | |
| kako pederi zovu pozu 69? jaje na oko..ahahahahaha
Razgovaraju dvije prijateljice: - Koliko si dala za te cipele? - 2 puta |
|
| |
Kiko
Broj poruka : 36 Datum upisa : 07.10.2011 Lokacija : Sinj
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Sub Nov 05, 2011 10:29 pm | |
| lol | |
|
| |
Trinity
Broj poruka : 240 Datum upisa : 12.09.2011
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Ned Nov 06, 2011 12:36 am | |
| Okupilo se društvo i zaigralo igru pogađanja imena slavnih osoba napisanih na papirićima i nalijepljenim na čelo. Plavuša ima papirić na kojem piše Marilyn Monroe. - 'Imam li ja veze s filmom?' - 'Da' - 'Jesam li plava?' - 'Da' - 'Jesam li ja Avatar?'
Uđe tip pred večer u birc i sjedne za šank pored vrlo zgodne mlade žene. Odmjeri ju na brzinu, neprimjetno, a zatim ležerno pogleda na sat. Opazivši to žena ga pita : - "Imate dogovoren spoj? Ona kasni?" - "Ne" , reče on, "upravo sam kupio ovaj sat -čudo od tehnike- i testiram ga." Žena će zaintrigirano : - "Čudo od tehnike? Što je to tako posebno na njemu?" - "Koristi alfa valove i telepatski komunicira sa mnom!" - odgovori on. - "I što vam sad govori?" - znatiželjno će dama. - "Pa... kaže mi da ne nosite gaćice...." Žena se zahihoće pa mu reče : - " Mora da vam je pokvaren sat, jer ja, naime, nosim gaćice!" Čovjek kucne po satu par puta i objasni : - " Prokleta naprava, ide sat vremena unaprijed."
Ispovijed Dosao mladic kod svecenika na ispovijed i kaze: Ozenio sam se. Svecenik sav u cudu odgovori: Mladi gospodine pa to nije grijeh. Mladic odgovara sveceniku:Ja se svejedno KAJEM. | |
|
| |
Loody Admin
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza Pon Nov 07, 2011 10:49 pm | |
| Dobri su 3n, ai je AVATAR pobedio hahhahaha Pričaju dva čoveka u kafiću i jedan od njih provali da je ovaj drugi tužan pa ga pita: - Je li Nikola sto si tužan? - Ma pusti me otac mi je u bolnici. - Pa kako mu je? - Pa. na aparatima je. - Na aparatima? Pa jel dobija? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
| |
|
| |
| Vicevi prljavi ko tastina proteza | |
|